Вторник, 27 Сеп 2022
            
Велико Търново Светски

Концертът на Михаела Филева се мести в МДТ „Константин Кисимов“

  13.06.2022 15:07
Концертът на Михаела Филева се мести в МДТ „Константин Кисимов“

Младата звезда на българската популярна сцена Михаела Филева ще изнесе коцерта в ДМТ „Константин Кисимов" – Велико Търново на 13 юни. В профилите си в социалните мрежи талантливата певица обяви „Boycott на лошото време" и заедно с музикантите си потегли за генералната репетиция преди концерта, първоначално планиран да се състои на сцената на Летния театър.

Организаторите на събитието от музикална компания Монте Мюзик преместиха концерта на закрито заради очаквани валежи в следобедните и вечерните часове на 13 юни, които биха развалили концертното шоу, готвено от Михаела и музиканитите й от месеци, и очаквано от публиката с нетърпение. Билетите, закупени за Летен театър, важат без презаверка. Началният час на концерта не се променя.

Името на Михаела Филева се превърна в синоним на талант, класа и харизма, които я превръщат в новото лице на качествената българска поп музика. На пазара през последните години няма друг млад изпълнителител с три издадени албума и хитове от величината на “Инкогнито”, “100 на 100”, “Опасно близки”, „Без етикети", „И аз съм тук", „Бойкот” и още много, които феновете ще чуят на концертите ѝ в предстоящите летни месеци.

Михаела е едновременно артист и автор, който не остава публиката безучастна. Искрена, чувствителна и талантлива, тя представя десетките си разнообразни в музикално отношение хитове така, че публиката да се връща отново и отново на нейните концерти.

Във Велико Търново с Михаела на сцената ще се качат един от най-добрите български музиканти – Красимир Тодоров, Васил Крумов, Радо Казасов и Евден Димитров.

Билети за концерта на Михаела Филева се продават на касата на Туристически информационен център – Велико Търново и на касата на театъра от 19:00 часа в деня на събитието. Пропуските, закупени за Летен театър, важат без презаверка. Началният час на концерта не се променя.


Ключови думи
Михаела Филева
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати