Четвъртък, 29 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Други

„Пробно стажуване“ на учениците от ПГЖПТ „Н. Й. Вапцаров“ в Горна Оряховица по проект „Подкрепа за дуалната система на обучение“

  13.06.2022 10:14
„Пробно стажуване“ на учениците от ПГЖПТ „Н. Й. Вапцаров“ в  Горна Оряховица по проект „Подкрепа за дуалната система на обучение“

От учебната 2020/2021 година Професионална гимназия по железопътен транспорт „Н. Й. Вапцаров“ в Горна Оряховица участва в проект BG05M2OP001-2.014-0001 „Подкрепа за дуалната система на обучение“ на МОН по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския социален фонд.

На 1 и 8 юни 2022 г. учениците от X„б“ клас преминаха за втори път двудневно пробно стажуване в Поделение за пътнически превози Горна Оряховица. Партнираща страна по проекта и „БДЖ-ПП“ЕООД  София.

Изготви се план-график за провеждане на „пробно стажуване“, съгласуван с фирмата-партньор и утвърден от директора на училището. Пробният стаж бе проведен във Вагононоремонтен цех и Локомотивно депо Горна Оряховица под ръководството на инж. Г. Пандъкова - учител по професионална подготовка. Учениците бяха посрещнати от наставниците Красен Иванов и Здравко Стоянов и запознати с организацията на ремонта на вагоните и локомотивите и дейностите, които се извършват в отделенията за ремонт в цеховете.

За проведеното „пробно стажуване“ всеки ученик получи стипендия и сертификат.


Ключови думи
пробно стажуване ПГЖПТ Никола Вапцаров БДЖ Пътнически превоз-и
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати