Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Велико Търново Политика

Бойко Борисов във Велико Търново: Честита ви промяна, когато осъзнаете какво е станало, може да е късно

  12.05.2022 20:17
Бойко Борисов във Велико Търново: Честита ви промяна, когато осъзнаете какво е станало, може да е късно

Трябва да съсипят всичко, за да може и последният повярвал в измяната, подмяната – както искате го наречете, да разбере какво са направили – какви компромати, какви лъжи, какъв мащабен план да свалят нашето правителство. Докато последният човек в България не го разбере, дотогава е рано за избори.

Коментарът е на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който днес бе във Велико Търново. Експремиерът излезе на стадион ``Ивайло`` с капитанската лента на „Витоша“ (Бистрица). Воденият от него отбор би с 3:0 „Спартак“ (Варна). Така ``бистришките тигри`` се класираха за финала на държавното първенство по футбол за ветерани. Тимът ще гони шеста шампионска титла на България.

При Борисов хлябът беше 1 лв., сега е 2,50. Горивото при Борисов 1, 50, сега 3, 50. Газта в пъти повече, токът в пъти повече, зеленчуци много пъти повече. Честита ви промяна. Като осъзнаете какво е станало, утре може да е късно. С тези заеми – само за месеци 1, 8 млрд. Утре вече е късно, това мога да кажа на народа, коментира още Борисов.

Прекрасно съоръжение сме направили – стадион „Ивайло“! Да го ползвам най-после и аз един път, заяви след мача Бойко Борисов и похвали и двата отбора. Много добре играха нашите момчета, всички играха много добре и браво на тях! „Спартак“ са много силен противник, неслучайно влязоха в „А“ група, каза Борисов.

След мача той подари на деца двата си екипа и си направи куп снимки с желаещите. Последната съпруга на Трифон Иванов – Валя Панова, пък му подари оригиналния екип с №3 на Трифон Иванов от Европейското първенство в Англия през 1996 г.


Ключови думи
Бойко Борисов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати