Вторник, 27 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Общество

Срокът за прием на заявления за подмяна на старите печки в Горна Оряховица се удължава до 10 май

  20.04.2022 13:25
Срокът за прием на заявления за подмяна на старите печки в Горна Оряховица се удължава до 10 май

Поради големия интерес, срокът за прием на заявления за подмяна на стари отоплителни устройства в Горна Оряховица се удължава до 10 май. В тях гражданите могат да заявят желание, старите им отоплителни устройства на твърдо горива да бъдат заменени с по-екологични. Те могат да бъдат - на газ, пелети или ток.
Документите се приемат на две места в Общината – в бившия Туристически център и в Информационния център. Гишетата работят всеки работен ден от 8.30 ч. до 18.00 ч.
Заявленията могат да се подават и по електронен път. Гражданите могат да заявят формуляр на e-mail: [email protected]  и след попълване да го върнат на същия адрес. Отворена е и телефонна връзка за информация – 0888 649 090 - всеки работен ден от 8.30 ч. до 18.00 ч.
На 21 април (четвъртък) от 11.00 ч. в пешеходната зона до ОББ ще се проведе поредната разяснителна кампания за подмяната на старите отоплителни устройства. Там ще бъде разположен специално обозначен щанд, където всеки, който желае, може да зададе своите въпроси и да получи информация по проекта.


Ключови думи
подмяна на старите печки в Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати