Вторник, 27 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Други

ПГЕЕ „М. В. Ломоносов“ бе домакин на Multiplier event

  19.04.2022 15:24
ПГЕЕ „М. В. Ломоносов“ бе домакин на Multiplier event

На 14.04.2022 г. в Горна Оряховица се проведе Събитие за представяне на резултатите по проект: „Transversal Skills Activation for VET Mobility experiences“, домакин на което беше  ПГЕЕ „М. В. Ломоносов“. В събитието участваха директори на училища, координатори и членове на екипи, рабитещи по проекти, учители, наставници от фирми, психолози от организации в Горна Оряховица, Шумен, Стражица, Лясковец и Велико Търново.

Екипът, работещ по проекта, запозна гостите със структурата на проекта, заложените дейности и интелектуалните резултати, както и крайните резултати вследствие на почти 31-месечната работа по изпълнение на тези дейности. В разработването на интелектуалните резултати участие взеха представители на участниците в консорциума от Испания, Италия, България, Гърция и Кипър, като всяка организация си имаше индивидуални задачи.

За изпълнението на нашите задачи в изследователската дейност благодарим за отзивчивостта на учители и ученици от Горна Оряховица, Велико Търново, Севлиево, Свищов, Русе, Шумен, Добрич, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора и София, провели своята краткосрочна мобилност в държави от ЕС и споделили своите впечатления.

Учениците от ПГЕЕ също направиха презентация пред гостите за проведената мобилност от 12.06.2021 г. до 12.07.2021 г. в Малага, Испания, споделиха своите спомени и впечатления.

В края на срещата раздадохме на присъстващите  рекламни материали, съдържащи информация по проекта.

Ще продължим да представяме, разпространяваме и ползваме резултатите и материалите по проекта и в бъдеще във виртуален режим или лично. При интерес да разберете повече за нашия проект посетете уеб сайта на проекта и се свържете с нас, казват от ПГЕЕ „М. В. Ломоносов“.

www.skillsact4vet.eu


Ключови думи
ПГЕЕ "М. В. Ломоносов"
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати