Вторник, 27 Сеп 2022
            
Общество Павликени

Кметът на Лесичери с 8 мандата и още 5 негови колеги с много стаж в управлението в Павликенско получиха награди от НСОРБ

  18.04.2022 18:59
Кметът на Лесичери с 8 мандата и още 5 негови колеги с много стаж в управлението в Павликенско получиха награди от НСОРБ

Кметът на община Павликени инж. Емануил Манолов връчи почетни грамоти на шестима кметове на населени места в общината, които имат по над 4 мандата в местната власт.

Те са присъдени от Националното сдружение на общините в Република България по случай 25-та годишнина от създаването на най-авторитетното сдружение на местната власт в страната. Официалното връчване беше по време на сесията за приемане на общинския бюджет за 2022 г.

Наградените са кметът на Лесичери Димитър Митрев, който управлява от 8 мандата; кметът на Михалци Петко Петков, който има 6 мандата; кметът на Стамболово Петър Петров, който е преизбиран 5 мандата. Като кметове и кметски наместници са управлявали своите населени места Мирослав Димитров - Паскалевец за 5 мандата; Стефан Прокопиев - Димча за 6 мандата и Христо Иванов - Мусина за 5 мандата.

„Тези грамоти са едно символично признание за огромната работа, която от десетилетия тези мъже вършат за своите населени места. Най-безспорната оценка за качествата им и за постигнатото от тях е вотът на жителите на техните населени места“, каза инж. Манолов и благодари за съвместната работа.

„Община Павликени има най-добрия екип от кметове на населени места и кметски наместници – загрижени за своите градове и села, всеотдайни и компетентни. Хората разчитат на нас и ежедневно трябва да доказваме нашето желание да решаваме проблемите им“, посочи градоначалникът.

 


Ключови думи
кметове Община Павликени НСОРБ
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати