Сряда, 28 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Общество

НСОРБ отличи трима дългогодишни действащи кметове от селища на община Горна Оряховица

  07.03.2022 14:21
НСОРБ отличи трима дългогодишни действащи кметове от селища на община Горна Оряховица

Трима дългогодишни действащи кметове на населени места от община Горна Оряховица бяха наградени с Почетна грамота от Националното сдружение на общините в Република България. Отличията са по повод 25-та годишнина от учредяване на организацията, която беше тържествено отбелязана през декември 2021 г. Наградите се присъждат на кметове и председатели на общински съвети с над 4 мандата в местната власт.
С почетна грамота за цялостен принос за развитието на НСОРБ са отличени кметовете на Горски долен Тръмбеш - Маринчо Маринов – 6 мандата, на Янтра - Владимир Илиев – 4 мандата и на Първомайци - Ясен Янков – 4 мандата.
Отличията днес бяха връчени на кметовете от кмета на Общината инж. Добромир Добрев. Градоначалникът ги поздрави и им пожела още дълги години упорита работа в полза на гражданите. Да стигнете моите мандати и да ги задминете, пожела на своите колеги от населените места най-дългогодишният кмет Маринчо Маринов.
За дългогодишната си работа в местната власт от НСОРБ е отличен и председателят на Общинския съвет в Горна Оряховица Даниел Костадинов, който вече 4-ти мандат ръководи местния парламент.


Ключови думи
НСОРБ
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати