Неделя, 02 Oct 2022
            
Велико Търново Павликени

Фондация за организационно и обществено развитие обяви конкурса „Река Росица – извор на живот и красота”

  25.03.2022 09:30
Фондация за организационно и обществено развитие обяви конкурса „Река Росица – извор на живот и красота”

Фондация за организационно и обществено развитие (ФООР) обяви конкурс за детска рисунка на тема „Река Росица – извор на живот и красота”. Целта на конкурса е да изгради активно отношение на децата към опазване на водните ресурси, като насочи фокуса върху река Росица.

Преди децата да се заемат с творчество, отделете време за запознаване и дискусия за жизненоважното значение на водните ресурси и характиристиките на река Росица (в това число виреещите в нея риби), препоръчват организаторите.

Право на индивидуално участие имат деца и младежи от 3 до 18 години.

Конкурсът ще се проведе онлайн чрез изпращане на качествени снимки на творбите на имейл [email protected] не по-късно от 22-ри април 2022г. включително, придружени от следната информация: име, възраст, учебно заведение/школа, населено място и телефон (на участника или на родителя/ръководителя).

Всички творби ще бъдат публикувани на страниците на Фондацията и Фестивала на рибената чорба - Бяла черква във Фейсбук, където ще бъдат оценени от публиката до 15-ти май. Решаваща роля за оценката на творбите ще има жури, което ще вземе предвид оценката на публиката, художествената стойност и съответствието с темата на конкурса.

Наградите за четирите възрастови категории (3 - 6 год.; 7 – 10 год.; 11 – 14 год.; 15 – 18 год.) ще бъдат връчени на 25 юни 2022г. в рамките на Фестивала на рибената чорба, където най-добрите творби ще бъдат включени в Изложба под открито небе.

Фондацията си запазва правото да ползва творбите и за цели извън настоящия конкурс, като винаги се посочва неговия автор.


Ключови думи
ФООР
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати