Вторник, 27 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Политика

Двама нови съветници влизат в ОбС в Горна Оряховица

  16.02.2022 10:35
Двама нови съветници влизат в ОбС в Горна Оряховица

Двама нови съветници ще се закълнат на предстоящото заседание на Общинския съвет в Горна Оряховица следващата седмица. И двамата са в групата на коалиция „БСП за България”, като и двамата са от коалиционните партньори на БСП.

Емилян Миланов заема мястото на Огнян Стоянов, който бе назначен за зам. областен управител преди по-малко от месец. Миланов работи в системата на БДЖ, представител е на АБВ в коалицията.

Милен Маринов влиза вместо Михаил Ченков, който се отказва от работата си като общински съветник. Ченков е депозирал в Общинската избирателна комисия искане да бъде освободен по лични причини. На негово място влиза следващият в листата. Милен Маринов работи в банковия сектор и представлява „Движение 21” в лявата коалиция.

И за двамата предстои дебют в местната власт. Само за месец новите съветници в Горнооряховския ОбС станаха вече трима или се обнови 10% от състава на 33-членния местен парламент. На предишното заседание клетва положи Севдалин Кръстев от „Демократична България”, който зае мястото на избраната за областен управител Людмила Илиева.


Ключови думи
Общински съвет Горна Оряховица Милен Маринов Емилян Миланов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати