Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Други Свищов

Стопанската академия организира конкурс за ученическо есе

  30.01.2022 16:38
Стопанската академия организира конкурс за ученическо есе

Катедра „Застраховане и социално дело“ и Кариерен център, секция „Образователен маркетинг” при СА „Д. А. Ценов“ – Свищов организират конкурс за ученическо есе. Темите са две – „Застраховането като възможност за защита живота, здравето и имуществото на хората“ и „Как да преборим бедността в съвременното общество?“.

В конкурса могат да участват ученици от предпоследен и последен гимназиален курс на всички български училища в страната и чужбина. Допускат се само индивидуални участници. Регистрацията за участие става посредством попълване на регистрационен формуляр. 

Обемът на есето трябва да бъде до 5 страници [Page Size - А4, Page Setup - Top: 25 mm, Bottom: 25 mm, Left: 30, Right: 25 mm; Font -Times New Roman, Size - 13; есето да е записано в Word 97-2003 Document (*doc) или Word Document (*docx), Line Spacing 1,5; Изображения - TIFF или JPG формат, минимална резолюция 300 dpi].

15 април 2022 г. (петък)  е крайният срок за регистрация и изпращане на есето по електронен път на имейл – [email protected]. В полето Subject  задължително се изписват на латиница – име, фамилия, наименование на училището, населеното място и държавата (само за българските училища в чужбина), и се прикачва файлът, съдържащ есето.

Учениците могат да участват само с едно единствено есе. Комисията за оценка на есетата ще бъде съставена от академични преподаватели от катедра „Застраховане и социално дело” и представители на практиката от същите области. Всички участници и ментори ще получат сертификати за участие в конкурса, а авторите на класираните на първите три места есета ще получат и грамоти.

За допълнителна информация:
Катедра „Застраховане и социално дело”
Стопанска академия „Димитър А. Ценов” - Свищов
гр. Свищов, п.к. 5250, ул. „Ем. Чакъров” №2 
гл. ас. д-р Йордан Йорданов, катедра „Застраховане и социално дело”, тел.: 0879 428 345, e-mail: [email protected]


Ключови думи
Стопанска академия застраховане
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати