Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Велико Търново Общество

Дядоколедовци на мотори ще направят Рождество още по-вълнуващо за деца без родители във Велико Търново

  23.12.2021 14:26
Дядоколедовци на мотори ще направят Рождество още по-вълнуващо за деца без родители във Велико Търново

И тази година мотористи от региона и страната ще се съберат навръх Коледа, за да донесат радост на деца без родители от Велико Търново. Всички мотористи ще облекат костюми на Дядо Коледа, за да направят празника за децата още по-вълнуващ. Аткрактивната обиколка се организира за поредна година от общинския съветник и състезател Георги Недев и негови съмишленици.

Тази година сборният пункт на моторизираните Дядоколедовци е в квартал "Чолаковци" – на бензиностанция DIPESTA. По план часът на тръгване е 10 ч.

И тази година ще се съберем заедно на един от най-хубавите християнски празници Рождество Христово. Съберете много настроение, за да зарадваме отново нашите приятели от всички центрове за деца, лишени от родителски грижи във Велико Търново. Те ще ни очакват отново с нетърпение най-вече заради емоциите. Отново няма да изневерим на традицията и благодарение на всички спонсори и партньори ще им занесем лакумства и изненади.
Със събраните средства от кампанията и всички вас ще им осигурим това, от което имат нужда, казват организаторите./ сн. архив RegNews


Ключови думи
Мото Коледа Георги Недев
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати