Понеделник, 16 Май 2022
            
Избори 14 ноември 2021

Посланията на ДПС достигнаха до хората и в най-малките населени места

  11.11.2021 15:51
Посланията на ДПС достигнаха до хората и в най-малките населени места

Кампания лице в лице проведе в област Велико Търново Движението за права и свободи. През изминалия месец, преди вота на 14 ноември, партията бе провокирана неведнъж. От там обаче нито веднъж не отвърнаха с провокация, защото основен принцип на правенето на политика според ДПС трябва да е заедността.

С хиляди жители на десетте общини във Великотърновска област се срещнаха кандидатите за народни представители от листата на ДПС, която е с номер 17 в бюлетината. Партията и нейните кандидати избра контакта лице в лице, спазвайки всички противоепидемични мерки и проведе срещите си на открито. Вместо гръмки събития и концерти, кандидат-депутатите предпочетоха да чуят проблемите на хората и в най-малките населени места, да предложат решения и да споделят приоритетните политики на ДПС.

Младежката организация на свой ред пък направи мащабна разяснителна кампания за начина, по който ще се гласува с машините за народни представители, президент и вицепрезидент.

Женската структура на ДПС също не изостана и бе във всички общински центрове, организирайки срещи с изявени дами и симпатизанти на партията.

Всеки от кандидатите „навъртя солиден километраж“ през цялата кампания, като обещанието е срещите да продължат и след предстоящите избори.

Заради силната и отборна кампания на ДПС - Велико Търново, хората чуха вижданията на кандидатите за развитието на региона и на свой ред предложиха свои идеи. Всички изразиха надежда, че след неделя, когато са изборите, политическата ситуация в страната ще се нормализира и че по-скоро ще излезем от здравната и икономическа кризи.

Движението за права и свободи нито веднъж не се поддаде на агресивния тон и опитите за провокации от страна на други политически сили и остана вярно на моралните ценности, толерантността и убеждението си, че избирателите във Великотърновска област са образовани хора, които сами могат да решат за кого да гласуват. За пореден път ДПС доказа, че е партията, която издигна заедността в ранг на правене на политика. Кандидатите за народни представители от Великотърновския район говориха за обединение и единство на нацията. Нееднократно заявяваха, че именно президентът трябва да е този обединител, символ на единството, посредникът между партии и институции.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е 

 


Ключови думи
ДПС
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати