Събота, 29 Яну 2022
            
Горна Оряховица Избори 14 ноември 2021

ДПС откри предизборен офис в Горна Оряховица

  29.10.2021 12:49
ДПС откри предизборен офис в Горна Оряховица

Със заявка да продължи позитивната си кампания в близост до хората ДПС в Горна Оряховица откри свой предизборен офис. Той се намира на ул. „Отец Паисий“ 12 (кръговото кръстовище пред Автогарата) и ще е отворен всеки ден между 10 и 18 ч. На място всеки, който се интересува от вижданията на партията за развитието на региона и страната, може да се запознае с нейната програма, да постави проблем, да даде идея. От ДПС са категорични, че и занапред ще се вслушват в гласа на обикновения човек – така, както винаги са го правили.

За откриването на предизбория офис дойдоха голяма част от кандидатите за народни представители, издигнати във Великотърновския избирателен район – третият в листата Мастън Мастънов, който бе депутат в 45-то Народно събрание, четвъртият в подредбата – областният лидер на ДПС Гюнай Далоолу, петият – общинският съветник във Велико Търново Сунай Мунков, шестата – психологът и координатор на Женското дружество на ДПС в областта Фатме Етемова, седмият – общинският председател на Движението във Велико Търново Мъстън Еминов, десетият – студентът по право и председател на младежката структура на ДПС във Велико Търново Алекбер Абил, дванадесетият -  общинският председател на партията в Златарица Федя Дервишев, поставеният под №16 - дългогодишният кмет на горнооряховското село Писарево Ахмед Мустафов.

Личните извинения от името на водача на листата Делян Пеевски, че не може да присъства, поднесе Гюнай Далоолу.

Далоолу бе категоричен, че ДПС работи за утрояване на резултатите си от изборите на 11 юли, но не защото за партията властта е самоцел, а защото е средство за подобряване на качеството на живот на българите.

Домакин на церемонията бе общинският председател на ДПС и общински съветник в Горна Оряховица Йордан Керчев.

Керчев и колегата му в ОбС Митко Станев пожелаха успешна кампания, а заместник-кметът с ресор „Икономическо развитие, спорт и международни връзки“ Стефчо Алипиев отново заяви най-важното за ДПС – да е близо до хората и да помага за решаването на проблемите им.

Алипиев информира и за готовността на Делян Пеевски да помогне на момчетата от  хандбалния отбор на ПГЕЕ „М. В. Ломоносов“ да идат на Световното ученическо първенство, което след много отлагания засега е насрочено за от 27 ноември до 5 декември 2021 г. Тимът на ПГЕЕ е ученически шампион от 2019 г. и заедно с девойките от Сливница ще представя страната ни на престижния спортен форум в Белград.

Г-н Пеевски неведнъж е помагал на региона – спомнете си, че той бе сред първите, дарил техника на болници, включително и на горнооряховската, при избухването на пандемията, припомни Алипиев.

Да сме близо до хората бе основното послание, отправено и от Мастън Мастънов. Близки са ни всички българи, дори и тези зад граница, катерогичен бе Мастънов.

ДПС е под №17 в бюлетината за парламентарните избори на 14 ноември. „За ДЪРЖАВНОСТТА“ е слоганът на кампанията. Разделението и политическата немощ на новите партии са основната причина за политическата криза. Ние показахме и показваме воля за диалог, имаме визия за решаване на проблемите, толерантни и отговорни сме, казват от Движението.

Листата е балансирана, има равнопоставеност, а ДПС води правилна политика от самото си създаване. Партията първа прозря, че държавността е изчезнала от България. Хоризонтът на ДПС е дълъг, сподели членът на общинското ръководство на Движението в Горна Оряховица Юнуз Кючюков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
ДПС предизборен офис Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати