Вторник, 27 Сеп 2022
            
Политика Стражица

Йордан Цонев положи клетва като кмет на Стражица

  15.10.2021 10:21
Йордан Цонев положи клетва като кмет на Стражица

Новоизбраният кмет на община Стражица Йордан Цонев официално пое своята нова длъжност. Издигнатият от Инициативен комитет Цонев спечели частичните избори в общината, наложили се, след като бившият кмет Румен Павлов стана народен представител в 46-то Народно събрание. Йордан Цонев победи в изборното състезание кандидатите на ИТН, „БСП за България” и независимия Георги Бянов, подкрепен от „ГЕРБ – СДС”.

Йордан Цонев положи клетва пред председателя на Общински съвет Стражица Илиян Маринов в присъствието на общинските съветници и жители на Стражица.

От името на областния управител Георги Гугучков приветствие по повод встъпването в длъжност на кмета поднесе заместник областният управител Габриела Шилкова.
„Приемете моите най-искрени поздравления по случай встъпването Ви в длъжност кмет на община Стражица! Вие сте тук по волята на избирателите – жителите на община Стражица. Тази управленска позиция е натоварена с важни и отговорни задължения, свързани с реализирането на местното самоуправление и развитието на общината. Хората очакват от Вас да работите усилено, да решавате бързо и ефикасно специфичните проблеми свързани с трудовата заетост, екологията, транспорта, обществените услуги, строителството и много други, за да бъде постигнат по-добър стандарт на живот в общината. Желая Ви здраве, енергия и силен дух, за да успявате във всяко Ваше начинание и да постигате всяка Ваша цел. Приемете моите пожелания за спорна работа през следващите години.“
 


Ключови думи
Йордан Цонев кмет на СТражица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати