Понеделник, 06 Дек 2021
            
Спорт

Здравко Илиев: Очаквам победа над „Струмска слава“

  14.10.2021 15:14
Здравко Илиев: Очаквам победа над „Струмска слава“

Капитанът на „Етър“ Здравко Илиев сподели на пресконференцията преди мача срещу „Струмска слава“, че очаква труден мач, но и задължителна победа в събота в Радомир.

“Вече трета година съм „Етър“, добре се чувствам, тук е едно от местата, където съм се чувствал най-добре в кариерата си. Надявам се тази година отново да тръгнем нагоре. В началото двете загуби, в които ни вкараха 8 гола, дойдоха изцяло по наша вина. Но после започнахме да гледаме по друг начин и нещата тръгнаха напред. Подхождаме доста по-концентрирано, но е и въпрос на сработка, повечето играчи се познаваме доста добре и имаме доста мачове. Мога да кажа, че сме много добър колектив.

Очаквам победа над “Струмска слава”, макар че лесни мачове няма. Никога не съм играл срещу тях, нито в Радомир, вероятно защото повечето време кариерата ми премина в “А” група.

Щом съм тук, значи съм оптимист за бъдещето на “Етър”. Феновете са нашият 12-и играч и им пожелавам все така безрезервно да подкрепят отбора“, заяви капитанът на “виолетовите” Здравко Илиев.


Ключови думи
Здравко Илиев Етър Струмска слава