Петък, 30 Сеп 2022
            
Велико Търново Други

МРРБ обяви конкурс за шеф на „ВиК Йовковци“

  07.10.2021 13:07
МРРБ обяви конкурс за шеф на „ВиК Йовковци“

Министерството на регионалното развитие и благоустройството обяви конкурс за управител на „ВиК Йовковци“ ООД. Припомняме, че досегашният шеф на дружеството инж. Димитър Владов излиза в пенсия.

Изборът на нов управител ще мине през 3 етапа - подбор на кандидатите по документи, къто до следващия етап от конкурса се допускат тези, които са представили всички необходими документи и които отговарят на обявените изисквания; разработване на концепция за развитие на търговското дружество за 5-годишен период на управление (концепцията се разработва само от допуснатите кандидати след първия етап, в обем до 15 страници); Събеседване.

Договорът за управление с избрания кандидат за управител се сключва за срок от 3 години. Документите за участие в конкурса се подават лично или чрез писмено упълномощен представител в срок до 19.10.2021 г. Списъци и други съобщения във връзка с провеждането на процедурата за конкурса ще бъдат обявявани на официалната електронна страница на МРРБ – www.mrrb.government.bg./ сн. www.vik-vt.com


Ключови думи
управител МРРБ ВиК Йовковци ООД инж. Димитър Владов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати