Вторник, 27 Сеп 2022
            
Велико Търново Други

Затварят BILLA на „Пишмана“ за ремонт, инвестират 1,5 млн. лв. в модернизирането на обекта

  19.08.2021 10:13
Затварят BILLA на „Пишмана“ за ремонт, инвестират 1,5 млн. лв. в модернизирането на обекта

BILLA ще инвестира над 1,5 млн. лева в модернизиране на търговски обект във Велико Търново. Дигитални решения, модерна обстановка и повишена енергийна ефективност са част от подобренията в рамките на мащабна програма за обновяване на магазините на търговската верига.

Магазинът на BILLA България, разположен на ул. "Георги Измирлиев" №13А във Велико Търново, ще затвори за лятна реконструкция на 23 август. Това е първият обект в старата столица, който се обновява с цел да посрещне високите потребителски очаквания за комфортна атмосфера с богат асортимент и модерни решения за пазаруване. Общият размер на инвестицията е 1 540 000 лв.

Три броя каси на самообслужване и електронни етикети са част от стъпките по дигитализация на търговските обекти на BILLA, които гарантират на клиентите удобство в достъпа до информация, самостоятелно и бързо придвижване на продуктите в потребителската кошница през касовата зона, дистанция и безопасност.

Посоката на подобрения е свързана още с опазване на природните ресурси и засяга оборудването в магазина. Модерни хладилни витрини и системи за LED осветление ще гарантират повишаването на енергийната ефективност и благоприятното въздействие върху околната среда. Същевременно предоставят перфектно съхранение и излагане на богатия асортимент от артикули, с което позволяват на клиента да избере любимите си продукти – с преобладаващо български произход, качеството на собствените BILLA марки или свежестта на плодовете и зеленчуците с марка BILLA Градини, проверени за над 700 вида пестициди и отгледани в най-плодородните наши региони.

 „Нашият стремеж е да се развиваме и да предлагаме широк диапазон от висококачествени продукти, като се грижим зa удовлетворението на нашите клиенти и oптимизиpaнeто нa eнepгийнитe pecypcи. От друга страна обновяването на филиала във Велико Търново е свързано и с повишаване на мотивацията на всеки един от нашите служители, и създаването на по-добра работна среда,“ сподели Норберт Мисбрандт, изпълнителен директор на BILLA България.

Търговската верига планира да открие модернизирания обект на 30 септември и да изненада клиентите със специална промоционална брошура.


Ключови думи
BILLA Велико Търново
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати