Вторник, 27 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Спорт

Ключа на Горна Оряховица ще търсят в предизвикателство в Чуруковец

  12.08.2021 09:38
Ключа на Горна Оряховица ще търсят в предизвикателство в Чуруковец

„Намери ключа на Горна Оряховица“ е събитие, организирано от Горнооряховския  младежки парламент, Община Горна Оряховица и Клуб по ориентиране в Лясковец. То е част от събитията от програмата на Горна Оряховица – Европейски град на спорта 2021.  Ще се проведе на 21 август (събота) и ще бъде разположено в гористата част на местността Чуруковец с начална точка хотел „Джевана“ и начален час 10:00 ч.

Участниците ще могат любителски да се докоснат до спортното ориентиране с помощта на специално изработена за местността карта, както и да намерят ключа на Горна Оряховица с помощта на специално разработени за целта интерактивни QR кодове, които трябва да сканират с помощта на мобилните си устройства.

Събитието е с основна ориентираност към семействата. Поради тази причина при записване и раздаване на необходимите материали е необходимо сформиране на семейна група (деца с родители / придружители). За по-състезателно настроените участници организаторите са предвидили и награди. За спечелването им важна роля има времето, за което са открити и сканирани всички поставени QR кодове.

Преди началото на събитието ще бъде проведен обучителен инструктаж. Всички, които искат да вземат участие, следва да заявят това. Заявка за участие се подава до 19.08.2021 г. на телефонен номер 0883565011, както и на фейсбук страницата на Горнооряховския младежки парламент.


Ключови думи
Намери ключа на Горна Оряховица Горнооряховски младежки парламент
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати