Събота, 01 Oct 2022
            
Велико Търново ИЗБОРИ 11 ЮЛИ 2021 Полски Тръмбеш

Проф. Чорбанов избра да представлява София и даде шанс на Силвия Николова да стане депутат, проф. Ангелов влиза от Велико Търново

  17.07.2021 07:42
Проф. Чорбанов избра да представлява София и даде шанс на Силвия Николова да стане депутат, проф. Ангелов влиза от Велико Търново

Водачът на листата на „Има такъв народ” проф. Андрей Чорбанов е подал заявление в ЦИК, че иска да остане листата на 24-ти МИР в София. Така той освобождава място за четвъртата в листата на партията във Велико Търново – Силвия Николова. Тя ще бъде единствената жена сред осемте търновски представители. Завършила е Сорбоната, общински служител и координатор на структурата на „Има такъв народ” в Полски Тръмбеш.

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС проф. Костадин Ангелов е подал заявление, че остава в листата на Великотърновски избирателен район.

На 21 юли, когато се свиква новото Народно събрание, Великотърновска област ще бъде представлявана от Момчил Иванов, Христо Дочев и Силвия Николова от „Има такъв народ”, Костадин Ангелов и Димитър Николов от ГЕРБ – СДС, Явор Божанков и Румен Павлов от БСП и Калоян Янков от „Демократична България”.


Ключови думи
Силвия Николова депутат Има такъв народ
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати