Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Политика

Партията на Слави Трифонов утвърди общинските координатори в областта

  21.07.2020 09:27
Партията на Слави Трифонов утвърди общинските координатори в областта

ПП „Има такъв народ” утвърди областни и общински координатори и започва масово набиране на членове и симпатизанти. Първия Национален съвет на партията се проведе в София, след като в началото на месеца формацията на Слави Трифонов най-сетне бе регистрирана и вписана от Съда. Както се и очакваше, координатор за Великотърновска област е адвокат Момчил Иванов.

По устав структурата на партията стъпва върху общински организации, които са с опростено ръководство – само координатор и секретар.Работата на общинските организации се контролира от областния координатор, през когото минават молбите за членство. Той може да предлага освобождаване на общинските ръководства, за отхвърля членове и т.н.

На този етап в областта има над 400 приети членове на „Има такъв народ”, а по устав партията регистрира и симпатизанти. Утвърдени са координатори в седем от общините, като все още се търсят хора за Елена, Златарица и Сухиндол.

Общински координатор за Велико Търново е Борис Китанов. В Горна Оряховица партията ще се ръководи от адвокат Даниела Димитрова. За Свищов е утвърден Цветелин Борисов, преподавател, а в Павликени координатор е ветеринарният лекар Ивелин Иванов. За Полски Тръмбеш е утвърдена завършилата в Сорбоната Силвия Николова. Пламен Пенев, който има пиар агенция, е координатор за Стражица, а за Лясковец е утвърден Николай Николов – регионален представител на голяма винарска изба.

От тук нататък общинските координатори трябва да започнат структурирането на партията по места. Да приемат членове и симпатизанти и да работят сред своята общност за популяризиране на партията и идеите й. Готвим се за избори и първата ни цел е добро представяне на парламентарния вот, независимо дали ще бъде напролет или по-рано, заяви областният координатор Момчил Иванов.


Ключови думи
Има такъв народ Слави Трифонов Момчил Иванов общински координатори
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати