Сряда, 29 Сеп 2021
            
ИЗБОРИ 11 ЮЛИ 2021

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС към великотърновци: Гласувайте, въпреки неразбориите с машините и организацията на вота

  30.06.2021 07:17
Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС към великотърновци: Гласувайте, въпреки неразбориите с машините и организацията на вота

Излезте и гласувайте на 11 юли, въпреки всички неразбории с машините и с организацията на вота, сътворени от служебното правителство и подкрепящите го партии. С този призив кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС Георги Недев и проф. Любомира Попова се обърнаха към жители на кв. „Колю Фичето“ във Велико Търново. Всеки ден доброволци от МГЕРБ са в различни части на града и в населените места от общината и със специално оборудвани таблети показват как би трябвало да изглежда гласуването с машина.

Всички искаме да живеем в по-добри градове, населени места и общини. Как обаче очаквате едно правителство без парламент да реши проблемите, трупани с десетилетия? Вече втори месец не се прави за нищо за хората. ГЕРБ е единствената политическа сила, която ясно заявява пред обществото програма, приоритети и начини за постигането им. Вместо диалог за доходи, образование, здравеопазване, икономика и всяка секторна политика партиите на промяната залагат на компромати, фалшиви новини и насаждане на страх, категорични бяха кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС.

Един от важните за решаване въпроси в кв. „Колю Фичето“ е обновяването на междублоковите пространства. Ковид-кризата обаче сви чувствително приходите на общините и ограничи разходите им, посочиха общинските съветници Росен Иванов и Георги Марков. Въпреки това, с усилията на кметовете и правителството на ГЕРБ бе намерено решение за финансиране – в новия програмен период 2021-2027 подобряването на градските територии и квартали е сред акцентите. А благодарение на управлението на Даниел Панов Велико Търново е сред десетте водещи града в България, които ще са с достъп до най-голямо финансиране по мерките за градско развитие. Това позволява започнатото сериозно подобряване на качеството на живот в града да продължи с още по-силни темпове в новия програмен период.

Има обаче още един фактор, за да се случи всичко това, посочиха Георги Недев и проф. Любомира Попова. А именно – да се състави работещо и национално отговорно правителство, което работи за хората, а не за чужди интереси. Затова вотът на 11 юли е от изключително значение, завършиха кандидатите от ГЕРБ-СДС.

Поет бе и конкретен ангажимент към жители на квартала – в рамките на две седмици младежи от ГЕРБ ще ремонтират пейките и ще оформят кът за отдих и раздумка в междублоково пространство до ул. „Мария Габровска“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
ГЕРБ-СДС
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати