Сряда, 22 Сеп 2021
            
Горна Оряховица Други

В СУ „Георги Измирлиев“ наградиха най-добрите по английски език

  23.06.2021 14:08
В СУ „Георги Измирлиев“ наградиха най-добрите по английски език

Отличията си от Кangaroo global linguistics получиха днес ученици от СУ „Георги Измирлиев“ в Горна Оряховица. Състезанието по английски език се организира от Асоциацията на Кеймбридж училищата в България, на която Гимназията е член. Сертификатите на децата, грамоти и парични награди връчи директорът на училището Криси Аврамова. Жест имаше и към учителите по английски език и класните ръководители на трите момичета.

Третокласничката от Б паралелка Ивет Стоева вече е със сертификат PRE A1. С нея работи преподавателят по английски език Валентина Тодоранова, а класен ръководител на Ивет е Йоланда Иванова.

Христина Христова от класа на Мария Алипиева - 5. г клас, спечели сертификат за ниво А1. В тайните на чуждия език я посвещава Милена Гърчева.

Стефани Димитрова от 8. а клас е със сертификат А1 +. Полина Йорданова е учителят й по английски език, а класен ръководител е Марияна Кирова.

Успехът е резултат от взаимната работа на учениците и учителите. Без подкрепата на учителите и без съвместна работа толкова високи резултати трудно се постигат. Работете, четете, слушайте музика на английски, за да учите езика, поръча на децата Криси Аврамова, пожелавайки им весела ваканция.


Ключови думи
СУ "Георги Измирлиев" Кangaroo global linguistics Асоциацията на Кеймбридж училищата в България
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати