Четвъртък, 16 Сеп 2021
            
ИЗБОРИ 11 ЮЛИ 2021

Университетският преподавател Станислава Стоянова: Спирането на магистралите в Северна България обрича Свищов и региона

  16.06.2021 14:27
Университетският преподавател Станислава Стоянова: Спирането на магистралите в Северна България обрича Свищов и региона

Видяхме, че само за два месеца спряха всички големи проекти – и магистралата Русе-Велико Търново, и „Хемус“. А те са особено важни за развитието на Свищов. Планираният пряк път няма как да се случи, ако големите транспортни коридори не бъдат направени. Това заяви университетският преподавател Станислава Стоянова, която е кандидат за народен представител от Коалиция ГЕРБ-СДС.

Инфраструктурата е предпоставка за развитие на целия регион от Велико Търново до Свищов, за инвестиции и създаване на благоприятна бизнес среда. Сегашният хаос в сектора отблъсква инвеститорите, каза областният лидер на ГЕРБ и кмет на В. Търново Даниел Панов.

Само при управлението на ГЕРБ законодателна и изпълнителна власт са работили в синхрон за интересите на Свищов. Местната власт, без правителство, което да работи в интерес на всички общини, без значение политическата принадлежност на кметовете, не може да работи с добри темпове. Единствено партията на Борисов доказа, че може да поема отговорност и да изпълнява поетите ангажименти, каза още Станислава Стоянова. Депутатът от 44 то Народно събрание припомни, че правителството на Борисов отпусна 2 милиона лева, благодарение на които Стопанската Академия в Свищов излезе от кризата. Според Стоянова реформите в средното и висше образование трябва да продължат с още по-силни темпове.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
Станислава Стоянова ГЕРБ-СДС Свищов Стопанска академия
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати