Вторник, 27 Сеп 2022
            
Политика Свищов

В Свищов разпределиха местата в секционните избирателни комисии

  03.06.2021 12:33
В Свищов разпределиха местата в секционните избирателни комисии

Консултации с парламентарно представените партии и коалиции в 45-то Народно събрание за определяне състава на секционните избирателни комисии  в община Свищов за изборите за народни представители на 11 юли 2021 г. бяха проведени на 1 юни. Консултациите продължиха близо пет часа. На тях присъстваха кметът на община Свищов д-р Генчо Генчев, секретарят на Общината Любомира Петрова, началникът отдел “ЧРИОТ” и представители на  Коалиция „ГЕРБ-СДС”, ПП „Има такъв народ”, Коалиция „БСП за България“, ПП „ДПС”, Коалиция „Демократична България - обединение”, Коалиция „Изправи се! Мутри вън!“.

Кметът д-р Генчо Генчев откри консултациите, а секретарят на Общината Любомира Петрова информира за броя и номерациите  на секциите на територията на общината.

За предстоящите  избори в Свищовско ще има 50 секции – 33 в града и 17 в селата.  Съгласно методическите указания за определяне съставите на СИК, в секционните комисии ще бъдат разпределени общо 424 места, от които 150 ръководни позиции и 274 членове на СИК.

Протоколът от проведените консултации на 01.06.2021 г. бе подписан без особени мнения и възражения.


Ключови думи
консултации СИК Свищов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати