Четвъртък, 13 Яну 2022
            
Други

ОУ„Иван Вазов” дари усмивки на детския празник

  01.06.2021 19:07
ОУ„Иван Вазов” дари усмивки на детския празник

На Международния ден на детето - 1 юни, учениците от ОУ „Иван Вазов“ показаха на своите учители и родители три важни неща - как да са щастливи без конкретна причина; да не се страхуват да любопитстват и да не се отказват. В този светъл ден детски смях изпълни двора на училището. Учителите направиха детския празник незабравим за възпитаниците си чрез игри с предизвикателства, танци, щафетни състезания, конкурси, балет, акробатика, фокуси и други разнообразни дейности. И родители и учители изненадаха децата с лакомства и награди.

Екипът на ОУ „Иван Вазов“ благодари на Военно формирование 22790 – Г. Оряховица и на  59 Баталяон за ЯХБЗ и Е за предоставената възможност  на този ден децата да се запознаят с образците въоръжение и бойна техника на формированието. След това посещение децата по своя инициатива създадоха колажи на тема „Мирът за мен е …“. Още много такива щастливи моменти  ще подари екипът от професионалисти в предстоящите летни занимания с малчуганите. През юни, юли и август училището отваря врати целодневно за всички малчугани, които искат да преживеят невероятни приключения със своите приятели.

Денят остави един прекрасен спомен за децата, почуствали се специални и щастливи. Този спомен ще бъде един от тези, които ще ги сгрява, когато им е студено; ще ги развеселява, когато им е тъжно; ще им помага, когато им е трудно. Трудно ще бъде на този, който не може или не иска да си спомня за своето детство, защото, както възкликва Достоевски, само няколко такива спомена от своето детство, ако вземе със себе си човек, то спасен ще бъде завинаги.


Ключови думи
ОУ "Иван Вазов" 1 юни
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати