Четвъртък, 06 Oct 2022
            
Горна Оряховица Други

Пролетен празник организираха за децата на ДГ „Ален мак”

  24.04.2021 10:13
Пролетен празник организираха за децата на ДГ „Ален мак”

В навечерието на Лазаровден, Цветница и Великден децата на ДГ „Ален мак” участваха във весел празник „Пролет иде, хей дечица!”. Със своите песни и танци малките и техните възпитатели поздравиха всички горнооряховчани с предстоящите светли празници.

Всички пет групи от детската градина се включиха с песни и стихотворения, посветени на Цветница, Лазаровден и Великден. Слънцето, детските усмивки и веселбата допринесоха за доброто настроение на гражданите и родителите, които успяха да се насладят на празника, макар и от далеч. Всяка група бе подготвила поздрав за своите приятели.

Най-малките възпитаници на детската градина група "Калинка" поздравиха с музикално-подвижна игра "Щъркелче в яйцето чука" и песен. Песента "В Божия храм" и стихотворението "Цветница" бяха изпълнени от „Червените шапчици”. С богат репертоар от песни се включи и втора група "Мики Маус" - "Мечо се събуди", "Изгубила Веселинка коланче", както и стихотворението:" Великден наближава". С пролетни песни се включи и група "Мечо пух". Най-големите деца от подготвителна група "Пчеличката Мая" изпълниха песни за Лазаровден, пролетта и Великден. А всички заедно изпълниха Химна на детска градина "Ален мак " и по стар български обичай завършиха своя пролетен празник с весели хора и ръченици.

Това бе един много дълго чакан момент както за децата, така и за техните учители. Весели празници, горнооряховчани! Бъдете здрави, пожелава екипът и децата на ДГ „Ален мак”.


Ключови думи
ДГ Ален мак детски празник
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати