Понеделник, 05 Юли 2021
            
Избори 2021

Спешни мерки за бизнеса и актуализация на бюджета ще са първите задачи на Републиканци за България в парламента

  29.03.2021 15:45
Спешни мерки за бизнеса и актуализация на бюджета ще са първите задачи на Републиканци за България в парламента

Бърза актуализация на бюджета и вземане на спешни мерки за бизнеса са първите действия, които ще предприемем веднага след влизането на Републиканци за България в парламента. Това заявиха при една от поредните срещи с граждани председателят на партията и водач на великотърновската листа Цветан Цветанов и зам.-председателят Павел Вълнев. „Настоящият бюджет със заложен дефицит - 5 млрд. лева, е правен при други условия, които днес вече не са актуални. В момента се раздават безразборно пари, които не отиват за реално възстановяване на бизнеса“, категоричен бе Цветанов.

„Ние сме единствената партия, която при спазване на всички мерки за безопасност е на терен. Срещаме се с хората и това, което установяваме е, че заложените в програмата на Републиканци за България политики са повече от адекватни. Ние предвиждаме данъчна ваканция за туризма, който е един от най-пострадалите от пандемията, електронно управление, еднократно предоставяне на данни за многократна употреба, разширяване обхвата на патентния данък, държавна подкрепа за българското земеделие, в частност и семейните ферми. Това са само част от предвидените в програмата ни мерки, които ще стартираме“, добави зам.-председателят на партията Павел Вълнев.

Той прогнозира масови фалити на фирми след няколко месеца, тъй като в момента не се прави нищо за малкия и средния бизнес.

„Няма работещи институции. Няма работещ парламент. Няма премиер, който да говори с хората, а само контролирани срещи с някакви работници. На пътя се раздават едни пари, които обаче не отиват в бизнеса” категоричен бе зам.-председателят на Републиканци за България.

„Гласувайте за единствената дясна партия, с ясна евроатлантическа ориентация – Републиканци за България, за да сме държава с правила и с ясна посока във външнополитически план“, призова председателят на партията Цветан Цветанов.


Ключови думи
Републиканци за България Цветан Цветанов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати