Вторник, 04 Май 2021
            
Горна Оряховица Спорт

HMI ще подкрепя хандбалния „Локомотив” в пътя му към Евротурнирите

  03.02.2021 11:51
HMI ще подкрепя хандбалния „Локомотив” в пътя му към Евротурнирите

Най-големият производител на професионални средства за хигиена и дезинфекция – HMI ООД, става партньор на най-бързо развиващия се хандбален клуб в България – горнооряховския „Локомотив”.  Договорът за сътрудничество бе представен  от Димитър Иванов – ръководител на отдел „Ключови клиенти и експорт”, Йордан Димитров – председател на УС на ХК „Локомотив” и Кирил Георгиев – член на Управителния съвет на клуба.


Това е четвъртия спортен клуб, който HMI подкрепя в региона. Преди това компанията застана до футболните отбори на „Етър” и „Локомотив”, както и до хандбалния тим на „виолетовите”.


Подкрепяме клубовете, защото спортът влияе изключително положително за развитието на младите хора - както физически, така и организационно. Спортът учи на дисциплина, труд, работа в екип и отговорност – все качества, които са много важни за успеха на всеки човек, каза Димитър Иванов, предавайки поздравите и на един от собствениците на HMI Виктор Азманов, който е общински съветник в ОбС Горна Оряховица и в същото време силно изкушен от спорта човек. Подкрепяме местни клубове, защото повечето служители на HMI са от Велико Търново и Горна Оряховица. Като социалноотговорна компания ние искаме да сме близо до хората в региона, където работим. HMI е български производител и всяка победа на спортен отбор от Велико Търново и Горна Оряховица носи престиж и удовлетворение и за самата компания. Хандбалният „Локомотив” е сред най-прогресиращите отбори в мъжката „А” група и ние му желаем успех не само във вътрешното първенство, но и победи наесен в Европейските турнири, каза още Иванов.


Радвам се, че успешна компания, като HMI застава редом до нас и заедно гледаме в една посока. Всички в „Локомотив” останахме приятно изненадани, че сме забелязани и трудът ни е оценен. Тук е момента да благодаря на кмета на Община Горна Оряховица, инж. Добрев, който първи ни подкрепи в нашата кауза. На Димитър Николов – председател на Общинския съвет, на Стефчо Алипиев – зам.кмет, отговарящ за спорта. На всички наши приятели, които ни помагат. Това ни дава куража да мечтаем. Подкрепата, която ни оказват, ни позволява да гоним нови хоризонти. Нашата цел е участие в Европейските турнири и с HMI до нас тя е все по-близо. След този ден съм убеден, че мечтите ни ще станат реалност”, заяви Йордан Димитров, подарявайки на Виктор Азманов хандбална топка с подписите на състезателите от мъжкия отбор.


Ключови думи
HMI хандбал Локомотив Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати