Сряда, 17 Мар 2021
            
Горна Оряховица Други

Цани Попов, Мариян Лонгинов, Венелин Русев и Иво Дочев с награди от главния прокурор за разкрито тежко престъпление

  08.12.2020 10:11
Цани Попов, Мариян Лонгинов, Венелин Русев и Иво Дочев с награди от главния прокурор за разкрито тежко престъпление

Заместник-окръжният прокурор на Велико Търново Цани Попов, главен инспектор Мариян Лонгинов и инспектор Венелин Русев от Районното управление на МВР в Горна Оряховица и Иво Дочев - разследващ полицай в Областната дирекция на ведомството във Велико Търново, бяха отличени с плакети „Прокуратура на Република България“ за разкриването на тежко умишлено престъпление – грабеж на възрастна жена, извършено на 17.11.2020 г. в Горна Оряховица в условията на опасен рецидив. Съдът е уважил искането на прокуратурата за налагане на най-тежката мярка за неотклонение по отношение на обвиняемия „задържане под стража“.
Прокурор Катерина Лещакова от Окръжна прокуратура - Велико Търново получи отличие „Служебна благодарност“ и предметна награда за работата й по разкриването на оранжерии за отглеждане на марихуана на територията на с. Михалци, община Павликени и гр. Бяла черква.
Наградите бяха връчени на официална церемония в Съдебната палата. Главният прокурор на Република България Иван Гешев награди общо 24-ма прокурори, следователи и служители на МВР от цялата страна за проявен висок професионализъм и отлично изпълнение на служебните им задължения по значими за обществото случаи през годината.
На церемонията по награждаването присъстваха и министърът на вътрешните работи Христо Терзийски, главният секретар на МВР Ивайло Иванов и говорителят на главния прокурор Сийка Милева.


Ключови думи
Цани Попов Мариян Лонгионв Иван Гешев прокуратура
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати