Вторник, 27 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Общество

Приютът за бездомни в Горна Оряховица благодари на дарителите си

  29.11.2020 07:38
Приютът за бездомни в Горна Оряховица благодари на дарителите си

Бизнесът и частни лица от цялата област Велико Търново отворят сърцата си за хора с нелека съдба и откликват на нуждата им от подкрепа. Един от пътищата за подаване на ръка е чрез дарения за мъжете и жените, намерили пристан в Общинския приют за бездомни в Горна Оряховица. Там хора, по една или друга причина изпаднали в затруднение, получават шанс да започнат наново живота си.
В рестарта бездомните са подкрепени от дружества като „Бейкъри“ ООД – Велико Търново, чиято производствена база е в Първомайци, от търговеца на плодове и зеленчуци „Златна круша“ ЕООД – Горна Оряховица, от „Бред Солюшън“ ООД. И още – „Лактима Балкан“ ЕООД, което в началото на седмицата дари за Приюта продукти от биосерията си, от Фондация „Ген. Протогеров“, дарила 140 кг хранителни продукти, „Булстрад Иншурънс Груп“, предоставило микровълнова фурна, плодни дръвчета и храни, БЧК...
Исрено благодаря на дарителите ни. Те помагат на Община Горна Оряховица и на нас като екип да направим живота на хората, ползващи социалната усуга, по-спокоен. Благодаря за това, че са с нас, коментира директорът на приюта Силвия Райкова. 


Ключови думи
Приют за бездомни Горна Оряховица дарители Силвия Райкова
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати