Вторник, 27 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Общество

Горна Оряховица си има нов символ

  20.11.2020 11:27
Горна Оряховица си има нов символ

Ново място за фотосесии се появи на площад „Георги Измирлиев” в Горна Оряховица. В началото на градинката между Киното и ГУМ се монтират над половинметрови букви, с които е изписано името на града. Надписът ще бъде осветен с прожектори и ще бъде особено атрактивен вечер. Не липсва и сърцето, което символизира любовта към града. А в случая много находчиво замества струпването на две букви „О” една до друга, които могат да бъдат объркани от подпийнали минувачи с обозначение за едно по-интимно място.

Подобни надписи са популярни в много градове и по правило привличат любителите на селфита. А минувачите вече се радват на новата придобивка, подчертавайки че във времена на валящи лоши новини и малкото хубаво изглежда по-значимо.

Като се изключи надписа „Горна Оряховица”, тазгодишната празнична украса не разчита на нови елементи, а на разместване на старите. Което се оказа добър ход, защото много хора се радват на светещото влакче на центъра, приемайки го за нещо ново, а то няколко години си беше до „Кауфланд”. Сега на негово място е светещият фонтан, който по-рано беше на центъра. Празничните светлини на елхата пред Общината и на самата сграда, която ще е обляна от светилен водопад, трябва да грейнат на 4 декември.


Ключови думи
Горна Оряховица символ новогодишна украса
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати