Понеделник, 15 Мар 2021
            
Горна Оряховица Други

Куп медали за СУ „Вичо Грънчаров“ от Националните ученически състезания „Многознайко“

  18.11.2020 14:25
Куп медали за СУ „Вичо Грънчаров“ от Националните ученически състезания „Многознайко“

29 златни, 15 сребърни и 20 бронзови медала спечелиха ученици от СУ „Вичо Грънчаров“ в Горна Оряховица от I кръг на Националните ученически състезания „Многознайко“– „Млад художник “, „Родна реч “ и „Аз зная английски език “.
В състезанието „Млад художник“ първо място и златен медал заслужиха Кристина Енчева от IIIа, Владимир Христов от IVа, Магдалена Йонова и Йоана Славчева от IVб и Борислав Дончев от IVв клас.
На второ място и сребърни медали се класираха Емануела Стефанова, Ванеса Иванова, Йоанна Йорданова и Ема Апостолова от Ia.
С бронзов медал се окичиха учениците Николай Иванов от Iа , Никол Димова от Iб, Християна Касакова, Теодора Йорданова и Сияна Първева от IIIа, Денислав Цареев, Радостина Кръстева и Кристияна Димитрова от IIIб.
В състезанието „Родна реч“ участваха 20 ученици от СУ „Вичо Грънчаров“, а 18 от тях са носители на медали. Златен медал заслужиха Даниел Иванов, Виктория Иванова и Михаел Христов - IV б, Николай Иванов и Пламена Димитрова от Iа, Никол Димова от Iб.
Сребърни медали получиха Радослав Гатев, Ивона Русева и Денислава Бочукова от IIб, Кристина Енчева и Сияна Първева от III а.
Бронзови медали си закичиха Елина Йонова и Ралица Георгиева от IIб, Михаел Григоров, Христиан Димитров и Стефан Попов от III а, Неврие Ахмед и Йоана Славчева от IVб.
Грамоти за участие получиха Теодора Йорданова и Пламен Петров от III a.
34 ученици взеха участие състезанието „Аз зная английски език“. Златни медалисти станаха Елина Йонова и Камелия Бочева от IIб, Кристина Енчева IIIа, Иван Бъчваров, Владимир Христов и Мария Костадинова от IVа и Йоана Славчева от IVб, Веселин Иванов, Калоян Попов и Зорница Стефанова от Va, Александра Шумкова , Калоян Капнилов и Искра Йорданова от Vб, Венелин Цветков, Димитър Лонгинов и Пламен Николов от VIа, Рая Панова и Румен Попов от VIб.
Сребърни медали за Емил Добрев, Елица Дачева и Мелек Николова от II а, Радослав Гатев от II б, Сияна Първева, Радослава Николаева и Иво Бончев от III а и Даниел Иванов от IV б.
Бронзови медали получиха Ванеса Иванова и Алекс Цонков от II a и Михаел Григоров от IIIa.
Грамоти за участие получиха Христиан Димитров от IIIа, Елица Иванова от IVa, Виктор Йорданов от Vа и Мохаммед Вахдан от VIб.
Ученическите състезания „Многознайко” са предназначени за ученици I-VII клас и имат за цел да стимулират логическото мислене, въображението и паметта на учениците; да възпитат у тях чувство на надпревара за знания и постигане на успехи
Отличните знания и труда на нашите ученици и техните учители са оценени и възнаградени подобаващо. Поздравления за достойното представяне на ученици и учители и им пожелаваме здраве и още по-големи успехи, казват от СУ „Вичо Грънчаров“.


Ключови думи
Многознайко СУ Вичо Грънчаров
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати