Сряда, 28 Сеп 2022
            
Свищов Спорт

Бойци от Свищов учат тънкости от майстори по кикбокс и киокушин

  20.10.2020 16:20
Бойци от Свищов учат тънкости от майстори по кикбокс и киокушин

Професионалната лига на Световния киокушин съюз бе домакин на международен подготвителен семинар за инструктори и състезатели по новите правила на киокушин, по които се провежда елитната бойна верига SENSHI. Мероприятието се проведе от 16 до 18 октомври във Варна. На него обменяха опит общо 200 киокушин бойци и кикбоксьори от 8 държави.

В обучението имаше представители от школата по кикбокс и киокушин с треньор Митко Божанов, инструктор Владимир Божанов и състезателите Никола Янков и Ясен Тодоров. Те получиха ценни насоки от знаменити майстори в двата бойни спорта, сред които легендата в К1 Питър Артс.
Освен семинари като този, скоро предстоят състезания от държавния и международния спортен календар на Българска карате киокушин федерация по отделна от традиционната киокушин дисциплина, включваща техники с пълен контакт, които сме свикнали да виждаме в кикбокс и муай тай.

Международната професионална лига на световния Киокушин съюз с председател шихан Иво Каменов, пое всички разходи на състезателите и инструкторите, включително и настаняването в 5-звезден дворец на брега на Черно море. Участниците в семинара бяха допуснати след задължителен PCR тест.


Ключови думи
Митко Божанов киокушин
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати