Вторник, 27 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Спорт

Най-малките „локомотивци” разбиха „Етър” с 8:1 в кръг от Футбол 5

  17.10.2020 16:55
Най-малките „локомотивци” разбиха „Етър” с 8:1 в кръг от Футбол 5

Горна Оряховица беше домакин на кръг от първенството на Футбол 5 и прие 24-те отбора от групата на стадион „Локомотив”.

Горнооряховският клуб се представя в този формат с два отбора – „Локо 1” е с набор 2012 г.,а „Локо 2” е съставен от момчета, родени 2013 г.

По-големите, водени от Тодор Баланов, загубиха първата среща от отбора на Севлиево, но показаха характер и преобразени във втората среща победиха „Вихър” (Габрово) с 5:1. Треньорът отличи Илиян Страшилов - вратар на отбора.

При набор 2013, водените от Владимир Русев таланти в черно-бяло, за първи път се докоснаха до стадион „Локомотив” и то по перфектен начин - побеждавайки връстниците си от Дебелец със 7:2. Вторият им мач обаче донесе истинска радост за домакините и феновете на горнооряховския футбол. Надеждите на „Локо” постигнаха съкрушителна победа над „Етър” с 8:1.

„Огромния труд, постоянството, усърдието и работата, вложени в тренировките са в основата на израстването ни. Започваме селектирането на деца от ранна възраст в детските градини и се опитваме да им дадем добър старт във футболната игра, продължавайки развитието им в клуба. Работим за техническите им качества и ги учим на дисциплина и отборна игра. Благодарим за перфектната организация на ОП „Спортни имоти и прояви”. Посвещаваме победата на търпеливите родители”, коментира треньорът на победителите Владимир Русев.


Ключови думи
Локомотив Етър Футбол 5 Владимир Русев Тодор Баланов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати