Петък, 30 Сеп 2022
            
Свищов Спорт

Кметът на Свищов връчи почетна награда „За заслуги“ на хокеистите на СКХТФ „Дунав“

  09.10.2020 13:07
Кметът на Свищов връчи почетна награда „За заслуги“ на хокеистите на СКХТФ „Дунав“

На 9 октомври в Гербовата зала на община Свищов част от хокеистите на СКХТФ „Дунав“ – Свищов и президентът на клуба Марияна Маркова се срещнаха с кмета Генчо Генчев във връзка с успехите им на XXI Държавно първенство открито по хокей на трева, проведено на 3 и 4 октомври в град София. На срещата кметът Генчев поздрави спортистите с високите резултати – пето място в държавното класиране за 12-годишните състезатели и трето място в страната за 14-годишните хокеисти на СКХТФ „Дунав“ – Свищов. За достойното им представяне в XXI Държавно първенство по хокей на трева и за издигане авторитета на спорта в Свищов, кметът Генчо Генчев връчи на двата отбора и на отличения за най-добър вратар на първенството Петко Симеонов почетната награда на Общината - „За заслуги“.
От своя страна президентът на Клуба Марияна Маркова подари на кмета един от медалите на СКХТФ „Дунав“ – Свищов, като израз на благодарност за подкрепата и съпричастността в развитието на младите хокеисти.
В непринуден разговор кметът насърчи спортистите да бъдат смели в мечтите си и винаги да си поставят високи цели, защото, щом го направят, със сигурност ще ги постигнат. Той им пожела още здраве и много успехи на терена и в училище.


Ключови думи
хокей на трева Свищов Генчо Генчев
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати