Сряда, 28 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Общество

Нора, Ники Манолов, Богомил Бонев, Павел и Венци Венц и Дара се събират на една сцена за празника на Горна Оряховица на 12 октомври

  05.10.2020 11:14
Нора, Ники Манолов, Богомил Бонев, Павел и Венци Венц и Дара се събират на една сцена за празника на Горна Оряховица на 12 октомври

На 12 октомври Горна Оряховица ще чества 150-та годишнина от обявяването си за град. Празникът започва в 16:30 часа с Тържествена сесия на Общинския съвет, а по същото време на площад „Георги Измирлиев” ще свири духовият оркестър на НВУ „Васил Левски”.

От 17:15 часа започва церемонията по вдигане на знамената пред Общината и тържественото връчване на отличията на новите почетни граждани и наградените за принос към Горна Оряховица и общината.

В 18 часа започва и празничният концерт, който ще събере на една сцена доказалите се таланти на горнооряховската музикална школа с някои от актуалните поп звезди. За горнооряховчани ще пеят Нора Караиванова, Николай Манолов, Богомил Бонев, Павел и Венци Венц и Дара.

След края на концерта започват празничните илюминации.

12 октомври ще бъде неработен ден за общинска администрация, Данъчна служба, ГРАО, кметствата и кметските наместничества в общината.


Ключови думи
празник Горна Оряховица 12 октомври
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати