Сряда, 28 Сеп 2022
            
Други

Доц. Светлозар Стойков дари заплатите си на общински съветник на Втора хирургия в МОБАЛ

  27.07.2020 09:35
Доц. Светлозар Стойков дари заплатите си на общински съветник на Втора хирургия в МОБАЛ

Екипът на Втора хирургия към МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов" във Велико Търново получи дарение в размер на 3809, 91 лв. от началника на Отделението по акушерство и гинекология и бивш общински съветник от от листата на КП „Алтернативата на гражданите“, мандат 2019-2023, доц. д-р Светлозар Стойков.
В края на месец юни водещият специалист обяви, че напуска мястото си във великотърновския Общински съвет и дарява заплатите, които е получил за осем месеца в местния парламент, на специалистите по здравни грижи и началника на Второ хирургично отделение д-р Николен Стойнов.
Средствата вече са разпределени според волята на доц. д-р Стойков.
Жестът му трогна изключително много целия екип на отделението. От своя страна те поставиха плакет за благодарност на една от стените в отделението, като по този начин изразяват своето огромно признание за подкрепата и получената висока оценка за усилията и професионализма на екипа.
Дарението на доц. д-р Светлозар Стойков ще бъде отразено и върху стената на дарителите, която преди няколко месеца беше открита в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ и на която вече са поместени десетки имена на хора, организации и фирми, които до момента са помогнали за развитието на най-голямото лечебно заведение в област Велико Търново.


Ключови думи
доц. Светлозар Стойков
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати