Петък, 30 Сеп 2022
            
Култура

Нора Караиванова се върна на сцената в читалище „Напредък” за новия си клип

  25.05.2020 14:58
Нора Караиванова се върна на сцената в читалище „Напредък” за новия си клип

Новият клип на Нора Караиванова вече се върти по медиите и отбелязва завръщането на певицата към сцената след раждането на първото й дете. „Едно” е песен, създадена преди време от Нора и Бисер Иванов, но едва сега придобива образ. Клипът е заснет изцяло в родната Горна Оряховица. Всички вътрешни кадри са снимани в НЧ „Напредък 1869” – там, откъдето тръгва професионалният път на Нора и на още много млади изпълнители. Много интересни са екстериорните снимки с търсения ретро привкус. Във финалните сцени на клипа за момент се появява и синът на певицата Виктор.
За останалата част от снимките самата тя разказва интересни моменти за „Меломан” https://www.meloman.bg/u-nas/nora-karaivanova-i-neynoto-zavrashtane-s-edno/
„Хубаво е когато намериш хора, които да подкрепят теб и идеята ти! Голямо БЛАГОДАРЯ за всички замесени: Georgi Mukov - режисьор, Yordan Kisyov - фотограф, Biser Ivanov- музика и аранжимент, Atanas Petrov - Народно читалище "Напредък - 1869" - гр, Горна Оряховица, Венцислав Мутафчийски - за страхотната Жигула, Boryana Tosheva - за главния герой Мечо, Ivan Karaivanov (баща ми) - за колелото. Специални благодарности за медийната подрепа на канал B71 Production Studio и на Boris Ilievза това, че отново застават до мен!
Накрая искам да искажа признание към един човек, който вече не е сред нас, но благодарение на който този звук на "Едно" придоби истински живот - Emil Boyadjiev - светъл път на душата ти!” – това пък пише Нора във Фейсбук, след като клипът тръгна към феновете в навечерието на 24 май.

 


Ключови думи
Нора Караиванова
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати