Четвъртък, 29 Сеп 2022
            
Други

Евродепутатът Цветелина Пенкова направи дарение на Община Велико Търново

  13.04.2020 16:01
Евродепутатът Цветелина Пенкова направи дарение на Община Велико Търново

Евродепутатът от групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите Цветелина Пенкова направи дарение на Община Велико Търново в помощ за борбата с COVID – 19. То беше осъществено със съдействието на Младежкото обединение в БСП – Велико Търново.
Евродепутатът дари маски, дезифектант и имуностимуланти в помощ на лекарите от старата столица. Към дарението има и специално брандирани маски от кампанията #PRAYATHOME (молете се вкъщи). Тя стартира в Деня на професионалния празник на здравния работник и приканва да бъдем отговорни по време на наближаващите празници и да ограничим събиранията на хора в молитвените храмове.
„Всички искаме по-бързо да излезем от здравната и икономическа криза и да се върнем към нормалния и активен начин на живот, затова трябва да се вслушваме в посланието. Кампанията е напомняне, че масовото струпване на хора, може да ни върне седмици назад и да продължим с ограниченията, по- дълго от очакваното. Като български представител в Европейския парламент, част от Прогресивния алианс на социалистите и демократите, изразявам своята подкрепа към медиците, борещи се на първа линия със заразата COVID – 19” – сподели Цветелина Пенкова.


Ключови думи
Цветелина Пенкова
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати