Неделя, 02 Oct 2022
            
Други

На вниманието на работодателите: Проучване за потребностите от работна сила в област Велико Търново

  18.03.2020 07:44
На вниманието на работодателите: Проучване за потребностите от работна сила в област Велико Търново

На основание чл.10, ал.2 от Закона за насърчаване на заетостта, проучването на потребностите на работодателите от работна сила се провежда 2 пъти в годината от Агенцията по заетостта съвместно с Комисията по заетостта към Областния съвет за развитие.
Проучването се извършва сред работодатели, попаднали в статистическа извадка. За работодатели, непопадащи в извадката, но желаещи да попълнят анкетата, е изготвен друг електронен формуляр, който е достъпен от сайта на Агенцията по заетостта.
Резултатите от анкетата се използват за определяне приоритетите на областните и национални политики по насърчаване на заетостта, средното и висше професионално образование и обучение, респективно за правилното насочване на усилия и ресурси към мерки за подобряване на връзката между обучението и потребностите на бизнеса.
 
За улеснение Ви предоставяме линка на който освен анкетният формуляр/ за работодатели не попадащи в извадката/, може да видите и резултатите от проучванията за потребностите от работна сила за 2018 и 2019 г.

https://www.az.government.bg/pages/pages-prouchvane-potrebnosti-rabotna-sila/


Ключови думи
проучване работа
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати