Сряда, 28 Сеп 2022
            
Общество

Проф. Любомира Попова към БЧК: Имате доброта в сърцата си

  06.03.2020 14:49
Проф. Любомира Попова към БЧК: Имате доброта в сърцата си

Областният управител проф. д-р Любомира Попова днес се включи в отчетното събрание на Областния съвет на БЧК във Велико Търново. 
"БЧК се утвърди в годините като най-голямата и най-старата хуманитарна организация в България. Червеният кръст е една от малкото организации, които разчитат на доброволчеството и отговорността на всеки един човек. Вие не само носите знака на БЧК, но сте и сред хората, които имат доброта в сърцата си. Искам да изразя специална  благодарност към всички Вас за безвъзмездния труд и помощта за подобряване живота на уязвимите и нуждаещите се от подкрепа и помощ хора. С екипа на БЧК – Велико Търново работим в много добра координация. В лицето на Областна администрация Велико Търново Вие имате партньор, приятел и съмишленик, на който винаги може да разчитате. Продължавайте да работите със същата енергия и ентусиазъм и да защитавате хуманните каузи.", каза областният управител при откриването на форума.
В събранието участваха и председателят д-р Бонка Попова, директорът Димитър Русев, представители на ОДПБЗН голяма част от доброволците на организацията.


Ключови думи
проф. Любомира Попова БЧК
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати