Вторник, 16 Мар 2021
            
Местни избори 2019

Петър Гайдаров, кандидат за кмет, издигнат от Местна коалиция „Съюз на демократичните сили (СДС, „Воля“, БЗНС, „Глас народен“): Нека бъдем партньори в управлението на Горна Оряховица

  25.10.2019 11:07
Петър Гайдаров, кандидат за кмет, издигнат от Местна коалиция „Съюз на демократичните сили (СДС, „Воля“, БЗНС, „Глас народен“): Нека бъдем партньори в управлението на Горна Оряховица

Уважаеми жители на община Горна Оряховица,

Изтече един динамичен месец, в който всеки от нас - кандидатите за кметове, общински съветници и за кметове на населени места, ви предложи своето виждане за местното управление. Каква кампания бе тази ще прецените вие. На финала й си позволявам единствено и само да ви призова да гласувате за този, чиято визия за бъдещето на общината съвпада с вашата.
Винаги съм вярвал, че във всяка една сфера е нужна цялостна стратегия, не работа на парче, че поставянето на по-големи цели води след себе си работа с по-голям размах и че отправната точка на всичко това трябва да бъде добруването на хората. А най-сигурният начин нещата да се развиват в правилната посока е да работим заедно.
Затова ви предлагам да бъдете мои партньори в управлението на Горна Оряховица. Получа ли вашата подкрепа в неделя, ще знам, че искате да живеете със самочувствието на хора, които вярват в собствените си сили. Така, както аз вярвам в моите.
Ето защо ви призовавам да посочите № 67 в интегралната бюлетина за кандидат за кмет на общината, кандидати за общински съветници и кандидати за кметове на селища, издигнати от Местна коалиция „Съюз на демократичните сили (СДС, „Воля“, БЗНС, „Глас народен“). № 67 е най-прекият път към онази община Горна Оряховица, за която всички мечтаем.

С уважение:

Петър Гайдаров, кандидат за кмет на Горна Оряховица, издигнат от Местна коалиция „Съюз на демократичните сили (СДС, „Воля“, БЗНС, „Глас народен“)

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
Петър Гайдаров СДС
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати