Вторник, 27 Сеп 2022
            
Местни избори 2019

Панов: Велико Търново дава добрия пример с програмата „Ин витро”

  13.10.2019 10:33
Панов: Велико Търново дава добрия пример с програмата „Ин витро”

Общинската програма за асистирана репродукция е сред основните приоритети в управленската програма на Даниел Панов. Това важи както за двата му досегашни мандата като кмет на Велико Търново, така и за следващите четири години. Панов и съпругата му Даниела споделиха емоциите на родители и техните прекрасни наследници, които са гордост за общинската програма „Ин Витро“.
„58 са великотърновчетата, родени в семейства, подпомогнати от програмата. 150 двойки с репродуктивни затруднения са получили подкрепа от фонд „Ин витро“ от 2011 година. Общинската инициатива вече има утвърдени партньори от гражданския сектор. Сред тях са Фондация „Искам бебе“ и “Happy Mums”, на които сърдечно благодаря”, коментира Даниел Панов. В срещата със семействата участваха и кандидатите за общински съветници от отбора на ГЕРБ и СДС с номер 43 Камен Илиев, Емил Врежаков, Мариян Арабаджиев, Тихомир Нанев и Тихомир Георгиев.
В началото на следващия месец във Велико Търново ще се състои третото издание на единственото в Северна България специализирано изложение за деца и млади семейства Family Days Expo. Форумът обединява на едно място най-добрите търговски, общински и нестопански организации от регионално и национално ниво, които предлагат стоки и услуги в подкрепа на бъдещите родители и семействата с деца на различна възраст.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
Даниел Панов ин витро
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати