Събота, 08 Oct 2022
            
Темида

Рецидивист получи 8 г. затвор за блудство

  08.07.2019 14:49
Рецидивист получи 8 г. затвор за блудство

По обвинителен акт на Районна прокуратура - Велико Търново, осъдиха на 8 г. лишаване от свобода при строг режим мъж за извършени блудствени действия.
Х. А. е признат за виновен за това, че на 21.03.2019 г. в гр. Велико Търново, на пътека между ресторант „Макдоналдс“ и ул. „Стоян Коледаров“, извършил по отношение на жена  действия с цел да възбуди и удовлетвори свое полово желание без съвкупление, като употребил сила - престъпление по чл. 150, ал. 1 от НК.
Обвиняемият е осъждан многократно. Известен е с избухлив характер, злоупотреба с алкохол, вследствие на което става изключително агресивен и неконтролируем, предизвиква конфликти с граждани, нарушава обществения ред и извършва престъпления от общ характер.
На 21.03.2019 г. около 12:00 ч. пострадалата отивала на работа. В същия момент в обратна посока вървял обвиняемият. В момента, в който трябвало да се разминат, обвиняемият сграбчил жената с двете си ръце за раменете и започнал да извършва блудствени действия. Пострадалата се уплашила, но успяла да отблъсне  нападателя си и да се обади на съпруга си, с когото се била разделили малко преди това.
По искане на Прокуратурата спрямо обвиняемият е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“.


Ключови думи
блудство
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати