Четвъртък, 29 Сеп 2022
            
Други

Екипът на Христо Иванов донесе 1 100 лв. за Виви

  01.07.2019 16:12
Екипът на Христо Иванов донесе 1 100 лв. за Виви

1100 лв. донесе в дарителската сметка на малката Вивиян Валериева Костова чудесният жест на вратаря на „Етър“ и на националния отбор Христо Иванов. Преди време неговото семейство реши да обяви вратарския екип на Иванов на благотворителен търг, като негов притежател да стане този, който даде най-високата сума, а тя ще бъде преведена по сметката на лекуващото се момиче.
Търгът бе спечелен от Светослав Пенчев за сумата от 1100 лв., а те вече са внесени по сметката на Виви. „Скъпи приятели!!! Искаме да ви съобщим, че търгът приключи!!! И с голяма радост да ви кажем, че имаме победител с великолепна оферта!!! Да му е честит екипът и да е все така отдаден на такива каузи!!!! БЛАГОДАРИМ МУ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ, КАКТО И НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В ТЪРГА!!!!“, съобщиха Христо Иванов и семейството му още на 25 юни. Днес те обявиха и името на щедрия дарител. „Благодарим на г-н Светослав Пенчев за големия интерес към екипа и още по-голямото му сърце ,което помогна на Виви!“
„Благотворителният търг за екипа на Христо Иванов бе спечелен от г-н Светослав Пенчев, а средствата са преведени по дарителската сметка. Благодарим на него, на семейство Иванови, както и на всички участвали в търга”, съобщиха и от „Бъдеще за Виви“.
В конферентната зала на стадион „Ивайло“ Христо Иванов и съпругата му се срещнаха със Светослав Пенчев, на когото подариха екипа с автограф и надпис „За един Човек с Голямо Сърце!“.


Ключови думи
Христо Иванов
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати