Петък, 30 Сеп 2022
            
Спорт

Десетгодишните на „Етър” спечелиха турнир на БФС, след като биха „Локо” с дузпи

  22.06.2019 13:22
Десетгодишните на „Етър” спечелиха турнир на БФС, след като биха „Локо” с дузпи

Момчетата на „Етър” спечелиха силен регионален турнир, организиран от Зоналния съвет на БФС. Десет отбора участваха в надпреварата за деца, родени след 2009 г. Срещите се играха на базата в „Захарни заводи”. Освен домакините от „Локомотив” в турнира се включиха състави на ФК „Етър”, ФК „Янтра” (Полски Тръмбеш), ФК „Долна Оряховица”, „Левски 1986” (Стражица), „Изгрев 93” (Царевец), „Ботев” (Дебелец), Академик” (Свищов), „Алекс ОК” (Шемшево), ОФК „Павликени”.
До финала на турнира стигнаха момчетата на „Етър” и на „Локомотив”, водени от треньора Живко Маминов. Виолетовите спечелиха победа с 3:2 след равенство в редовното време и изпълнение на дузпи.
Зоналният съвет на БФС беше подготвил много сериозни награди за всеки от участващите отбори – екипировка и по три топки. Победителите бяха наградени от председателя на ЗС на БФС Бончо Генчев, а момчетата на „Локо” получиха наградите си от бившия президент на клуба Георги Бижев. „Много хубав жест на БФС и Зоналния съвет. Благодаря на Бончо Генчев и Игор Бакьов за организирането на такива турнири, а и за хубавите награди. Екипировка и топки – това е сериозна помощ за всеки клуб и е пример как се мотивират децата, занимаващи се с футбол”, коментира Георги Бижев.
 

 

 


Ключови думи
локо БФС
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати