Вторник, 27 Сеп 2022
            
Общество

Зрелостниците на ПГЛПИ „Атанас Буров“ получиха дипломите си

  21.06.2019 15:06
Зрелостниците на ПГЛПИ „Атанас Буров“ получиха дипломите си

Дипломите си за завършено средно образование и свидетелствата си за професионална квалификация получиха днес момчетата и момичетата от Випуск 2019 на ПГЛПИ „Атанас Буров“ в Горна Оряховица. Те им бяха връчени на церемония в сградата на Общината от кмета инж. Добромир Добрев и от директора на професионалната гимназия Георги Иванов.

Уважение към зрелостниците с присъствието си изказаха и зам.-кметът Йорданка Кушева и директорът на Дирекция „Образование и култура“ Румяна Матеева.


75 абитуриенти изпрати тази година ПГЛПИ „Атанас Буров“. Те завършиха „Банково дело“, „Електронна търговия“, „Оперативно счетоводство“ и „Транспорт“. Общо 15 са отличниците на Випуск 2019, като първенец е Христомира Поповска с успех 5.85. Ангажимент покрай спорта, с който се занимава – тя е сред най-младите надежди в българския бадминтон, попречи на Христомира лично да получи дипломата си. От нейно име я взе майка й.


Успех в студентския живот пожела на възпитаниците на ПГЛПИ Георги Иванов.

По думите му едва около 20-ина момчета и момичета от випуска все още не са приети във ВУЗ, като причина за това е, че още не са решили къде ще кандидатстват. Успех в живота на възрастните на зрелостниците пожела й кметът инж. Добрев, който им поръча никога да не забравят ПГЛПИ „Атанас Буров“ и Горна Оряховица.


Ключови думи
ПГЛПИ
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати