Сряда, 17 Мар 2021
            
Светски

Випуск 2019 на ПГЛПИ „Атанас Буров“ влезе в живота (галерия)

  15.05.2019 11:57
Випуск 2019 на ПГЛПИ „Атанас Буров“ влезе в живота (галерия)

Уверени в знанията и уменията, натрупани през годините обучение в ПГЛПИ „Атанас Буров“, я напуснаха момчетата и момичетата от Випуск 2019.

Днес абитуриентите на горнооряховската гимназия си казаха довиждане с класната стая, обещавайки да не я забравят. Учителите им пък ги изпратиха с пожеланието да бъдат смели, да мечтаят дръзко, но най-вече да останат добри хора.


Всъщност троен бе днес празникът в ПГЛПИ „Атанас Буров“. На 15 май учебното заведение отбелязва 55 г. от основаването и 20 г. от преобразуваенто си. Към тези годишнини бе добавен и празникът на младостта, с който бяха изпратени тазгодишните зрелостници.
За да споделят емоцията им, в ПГЛПИ дойдоха председателят на ОбС Даниел Костадинов и заместникът му Людмила Илиева, представители на Катедра „Финанси и кредит“ на Стопанската академия „Димитър Ценов“ в Свищов, на Обществения съвет към гимназията, на "СКладова техника" и др.

На място бяха и бившият директор Илия Стефанов, както и млади хора, завършили в предходни години, които вече се реализират в живота. Специални поздрави изпрати кметът инж. Добромир Добрев.
За всеки от вас винаги ще има място в нашата гимназия, обърна се към абитуриентите директорът Георги Иванов, пожелавайки им успешно начало в света на възрастните.

От своя страна Випуск 2019 подари на гимназията колаж от снимки, запечатали моменти от времето, прекарано в нея. Припомнени бяха и постиженията на буровци през отиващата си учебна година, а специални грамоти бяха връчени на класните ръководители на 4-те паралелки, които през 2019 г. завършват учебното заведение. 


По традиция бяха връчени и наградите на ПГЛПИ „Атанас Буров“, сред които „Счетоводител на годината“, „Беглец на випуска“, „Шофьор на годината“ и др.

За Мис и Мистър 2019 на гимназията бяха обявени Симона Николова и Любослав Димитров.


За зрелостниците бе подготвена музикална програма. На финала на церемонията по изпращането им абитуриентите отново си обещаха, че ще продължат да спазват заветите на патрона Атанас Буров.

Биляна МИЛЧЕВА


Ключови думи
ПГЛПИ абитуриенти
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати