Сряда, 28 Сеп 2022
            
Общество

Орлин Горанов и Руслан Мъйнов ще пеят в подкрепа на Никол Владкова

  02.05.2019 13:07
Орлин Горанов и Руслан Мъйнов ще пеят в подкрепа на Никол Владкова

Грандиозен концерт в подкрепа на Никол Владкова организират нейните съученици от ПМГ „Васил Друмев“. От днес вече са в продажба специални покани на стойност 20 лв., които могат да бъдат закупени на касите в театъра. Именно там,  на 22-ри май, от 18.00 часа, ще излязат едни от най-популярните български изпълнители.
Публиката ще може да чуе най-големите хитове на Орлин Горанов, Руслан Мъйнов, Искрен Пецов, естрадният певец Йордан Маринов, фолк идолът Галин и „Бандата на ръба“. В мероприятието се включват и местни изпълнители,  това са: спортен клуб „Зоки“, танцьорите от „Търновска царица“, Лилия Ангеличева, Гергана Стоянова и младият талант Александър Момински. Концертът ще се проведе със специалното участие на Духовия оркестър от Националния военен университет „Васил Левски“. Очаква се да пристигнат и още две от звездите на българската музикална сцена, чийто имена обаче се пазят в тайна и ще бъдат изненада.
Съучениците на Никол очакват да съберат от събитието 12400 лв., тъй като стоящите места в театъра са 640. Освен това до момента по сметките на болното момиче са постъпили 64 000 евро, с които е платен първият етап от лечението. Никол е била подложена едновременно на лъчетерапия и химиотерапия. Към момента се чувства добре и очаква втория етап от лечението си.
„Тя вярва, че ще се оправи, което е много важно, нейната енергия ни дава енергия на нас да продължим нашата кампания. Ние също вярваме, че всичко това ще завърши по един страхотен за всички ни начин“, сподели съученикът й Денислав Караиванов, който постоянно поддържа връзка с Никол.
До момента съучениците на Никол проведоха множество мероприятия, за да помогнат на своята приятелка. 6000 лв. бяха събрани от дрифт шоу, а 2000 лв. бяха набавени от баскетболен турнир. Проведени бяха още благотворителен базар в ПМГ „Васил Друмев“, футболен турнир, тенис турнир и много други.
В същото време благотворителната кампания за Никол обедини цялата общественост във Велико Търново. „Те са впечатлени от ентусиазма, енергията на хората, които присъстват тук зад мен и по една или друга причина, в едно или друго мероприятие- те се включват“, сподели директорът на ПМГ „Васил Друмев“ Ангел Гушев.
„Ние сме хората, които можем да променим всяко едно нещо към по-добро и всъщност това общество е силно, единно и можещо. Ние младите го доказваме и ще продължим да го правим“, допълни Мартин Мартинов, който също е от съучениците на Никол.
Михаил МИХАЛЕВ
 


Ключови думи
концерт подкрепа Никол Власкова
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати