Сряда, 12 Oct 2022
            
Други

„Music sounds“ с куп награди от „Звезден сблъсък“

  17.12.2018 13:28
„Music sounds“ с куп награди от „Звезден сблъсък“

Пет първи, три втори и четири трети награди и специалната награда на детскотото жури спечелиха солистите на Стела Дойкова от Националния конкурс за вокално и танцово изкуство „Звезден сблъсък”, проведен във Велико Търново. Отличията младите изпълнители от „Music sounds” при НЧ „Напредък – 1869” спечелиха в конкуренцията на 112 индивидуални изпълнители, разпределени в четири възрастови групи - от 5 до 25 г. Представянето на участниците бе оценявано от от жури в състав д-р Нели Маринкова, доцент д-р Снежина Врангова и Георги Янков.
5-годишната Емоника Николова в първа група спечели в раздел „Рождествени песни“  специална награда за песента „Коледа е над земята”, а в раздел поп, рок и джаз - диплом трето място и бронзов медал за песента „Мамбо“ от репертоара на Мими Иванова.
Кристина Енчева на 7 години в първа група стана първа в Раздел „Рождествени песни“  - диплом първо място със златен медал за песента „Коледа“ от репертоара на Кристина Димитрова, а в „Поп, рок и джаз“ е отново първа - диплом първа награда със статуетка за песента „Cry Me Out“ от репертоара на Pixie Lott. Специалната награда на детското жури в раздел „Вокал“ отново бе за Криси Енчева.
Преслава Георгиева, състезавала се в трета група, стана носител в раздел
„Рождествени песни” на диплом втора награда и сребърен медал за песента „Рождество” от репертоара на Ваня Костова, а в раздел „Поп, рок и джаз” взе диплом втора награда и сребърен медал за песента „Not That Kind“ на Anastasia.
Румяна Христова, вокален изпълнител от трета група, стана първа в раздел
„Рождествени песни” с диплом - първо място и златен медал за „Коледна песен” на Маргарита Хранова. В раздел „Поп, рок и джаз” спечели диплом трето място и сребърен медал за песента „Echoes of  love“  на Jesse & Joy
Дамяна Димитрова, състезавала се в трета група в раздел „Поп, рок и джаз”, спечели диплом втора награда и сребърен медал за песента „Синьо“ от репертоара на Деси Добрева.
В категория „Дуети” талантливите Кристина Енчева и Дамяна Димитрова заслужено спечелиха първо място за песента „Christmas song” от репертоара на Ariana Grande & Liz Gillies. А дуетната песен „Ладо Ле” от репертоара на „Тоника Домини“ в изпълнение на Преслава Георгиева и Румяна Христова донесе трето място.


Ключови думи
Звезден сблъсък
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати